SosialeMedier.no

Verdiskapning i sosiale medier

Et praktisk anlagt kurs som gir deg en innføring i hvordan du legger en plan og lager innhold som gir optimal effekt i sosiale medier.

Ingen andre kanaler gir deg mulighet til å nå like mange mennesker i en målgruppe til en så lav kostnad som sosiale medier, hvis du gjør det riktig.

Enten du vil øke salget, gjøre en merkevare kjent, informere eller påvirke holdninger, så er det noen teknikker som gir bedre resultater enn andre i sosiale medier. De teknikkene lærer du her.

Kurset er praktisk anlagt, med gruppearbeid og norske eksempler som utgangspunkt. Målet er at du skal ha med deg konkrete verktøy som du kan bruke i egen virksomhet etterpå.

Kurset varer i 3 timer, og består av fire deler

Del 1 – Slik fungerer algoritmene i sosiale medier

Du får en innføring i hvordan algoritmene i de ulike kanalene fungerer, og hva du bår legge vekt på for at ditt innhold skal nå ut til flest brukere.

Del 2 – Lag en plan

Vi går igjennom hvordan du setter gode mål og måler effekten av aktiviteten i sosiale medier. Vi går igjennom teknikker for effektiv planlegging, og lager en innholds- og publiseringsplan.

Del 3 – Hva er godt innhold?

Vi går igjennom hva slags innhold som fungerer godt i ulike kanaler, og hvordan virksomhetens budskap kan presenteres som historier i sosiale medier. Vi ser på ulike teknikker, og hvordan du kan variere typen innhold som publiseres.

Del 4 – Hva er nytt?

Til slutt går vi igjennom noe litt mer avanserte funksjoner, og ser på hva du kan forventer av nyheter fra plattformene i tiden fremover.
Både innhold og varighet på kurset tilpasses etter ditt behov.

Bestillingsskjema

Pris fra kr 25.000,- avhengig av tilpasning og behov.

Reise, opphold og mva kommer i tillegg. Kurset kan også tilpasses digitalt.