SosialeMedier.no

Om oss

Content Marketing Norge er en kunnskaps- og kompetansearena innen:

  • Digital markedsføring
  • Content Marketing / Innholdsmarkedsføring
  • Sosiale Medier
  • Native Advertising (Effektiv distribusjon av innhold)
  • Influencer Marketing
  • Inbound Marketing
  • SEM & SEO

 

Målet med Content Marketing Norge

Gjennom digitale og fysiske møteplasser skal vi gi bedrifter og personer muligheten for å øke sin kompetanse og innsikt om alle fagområdene som berører det å satse helhetlig på digital markedsføring i Norge med fokus på å skape og distribuere godt innhold. Vi skal også bidra til å skape økt oversikt over de som til daglig jobber med fagområdene innen byråer og medier i Norge.

Content Marketing Norge tilbyr følgende sertifiseringskurs:

Social Media Manager – Norges eneste sertifiseringskurs hvor deltakerne får utviklet en egen strategi innenfor sosiale medier. 13 moduler som skal bidra til å effektivisere din arbeidshverdag hvor du får møte noen av de fremste fagansvarlige innenfor Sosiale Medier i Norge.

LinkedIn Manager – Norges eneste B2B marketing og linkedIn sertifiseringskurs. 6 moduler og 3 ekspertmoduler presentert av de fremste fagansvarlige innenfor LinkedIn og B2B markedsføring.

Content Marketing Manager – Norges eneste sertifiseringskurs innenfor Content Marketing i Norge. 6 moduler med noen av de fremste fagansvarlige i Norden. Over 140 bedrifter har tatt sertifiseringskurset. Se hele kurset her: Content Marketing Manager

Trendwebinarene 2023 – Hvert kvartal arrangerer Content Marketing Norge i samarbeid med Astrid Valen-Utvik et trendwebinar. Webinarene gir deltakerne innsikt i utviklingen innen og nye trender innenfor sosiale medier i Norge.

SOME Trendkonferansen 2024

27. februar 2024 går Trendkonferansen – Sosiale Medier 2024 av stabelen for første gang. Du kan forvente å få møte representanter fra plattformene, mange av de fremste fagpersonene i Norge og ikke minst gode case. Vi kverner for tiden ut detaljene rundt dette arrangementet, men du kan allerede nå sette deg på venteliste og stå først i køen når early bird billettene lanseres.

Har du lyst til å bli involvert som foredragsholder eller samarbeidspartner, så ta kontakt med oss på some@sosialemedier.no

SEO Manager – Er under etablering og vil bli Norges eneste sertifiseringskurs og arena innen SEO. 4 Moduler med de fremste aktørene innenfor SEO i Norge.

Influencer Marketing – Hvordan jobbe med opinionsledere og hvordan ledere kan bygge seg eller sin bedrift opp som en Thought leader / Kategorileder innenfor sin bransje.

Epic Content Marketing – Epic var en årlig konferanse innenfor Content Marketing og verdiskapende kommunikasjon i Norge, hvor deltakerne hentet innsikt og inspirasjon innenfor faget. Rett før corona og etter 5 år, så tok vi en pause. Mulig den kommer tilbake igjen om ikke lenge..

Har du innspill til forbedringer, ønsker å bidra som foredragsholder, kursleder, samarbeidspartner eller tipse oss om andre ting, er det bare å ta kontakt med oss på content@contentmarketing.no.

Ola Hanø

Content Marketing Norge AS

Samarbeidspartnere

Medlemmer og partnere på Content Marketing Norge er aktører som ønsker å bidra til å utvikle faget og bransjen. Dette er aktører som tilbyr produkter og tjenester som bidrar til å gjøre bedrifters satsing på digital markedsføring, kommunikasjon og synlighet mer effektiv.

Tilbyr du produkter eller tjenester som bidrar til å gjøre bedrifter mer synlig og effektiv i sin kommunikasjon, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt.

Ønsker du å bli medlem / partner, blir du integrert og synlig i alle våre aktiviteter gjennom hele året. Dette gjelder alt fra billetter, artikler, jobbannonser, eventinvitasjoner, nyhetsbrev etc. 

Ønsker du mer informasjon om mulighetene for medlemsskap / partnerskap, kan du sende en e-post til content@contentmarketing.no for mer informasjon.

De selskapene som i dag bidrar faglig og kommersielt på ulike områder er bl.a: