SosialeMedier.no

Om oss

Content Marketing Norge er en kunnskaps- og kompetansearena innen:

  • Digital markedsføring
  • Content Marketing / Innholdsmarkedsføring
  • Sosiale Medier
  • Native Advertising (Effektiv distribusjon av innhold)
  • Influencer Marketing
  • Inbound Marketing
  • SEM & SEO

 

Målet med Content Marketing Norge

Gjennom digitale og fysiske møteplasser skal vi gi bedrifter og personer muligheten for å øke sin kompetanse og innsikt om alle fagområdene som berører det å satse helhetlig på digital markedsføring i Norge med fokus på å skape og distribuere godt innhold. Vi skal også bidra til å skape økt oversikt over de som til daglig jobber med fagområdene innen byråer og medier i Norge.

Content Marketing Norge vil i 2024 tilby følgende aktivitet:

Social Media Manager – Norges eneste sertifiseringskurs hvor deltakerne får utviklet en egen strategi innenfor sosiale medier. 13 moduler som skal bidra til å effektivisere din arbeidshverdag hvor du får møte noen av de fremste fagansvarlige innenfor Sosiale Medier i Norge.

Sosialemedier.no – Få med deg de oppdateringer og ny info om endringer i sosiale medier på www.sosialemedier.no

Har du innspill til forbedringer, ønsker å bidra som foredragsholder, kursleder, samarbeidspartner eller tipse oss om andre ting, er det bare å ta kontakt med oss på content@contentmarketing.no.

Ola Hanø

Content Marketing Norge AS

Samarbeidspartnere

Medlemmer og partnere på Content Marketing Norge er aktører som ønsker å bidra til å utvikle faget og bransjen. Dette er aktører som tilbyr produkter og tjenester som bidrar til å gjøre bedrifters satsing på digital markedsføring, kommunikasjon og synlighet mer effektiv.

Tilbyr du produkter eller tjenester som bidrar til å gjøre bedrifter mer synlig og effektiv i sin kommunikasjon, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt.

Ønsker du å bli medlem / partner, blir du integrert og synlig i alle våre aktiviteter gjennom hele året. Dette gjelder alt fra billetter, artikler, jobbannonser, eventinvitasjoner, nyhetsbrev etc. 

Ønsker du mer informasjon om mulighetene for medlemsskap / partnerskap, kan du sende en e-post til content@contentmarketing.no for mer informasjon.

De selskapene som i dag bidrar faglig og kommersielt på ulike områder er bl.a: